MC nyheder

MC-feriearrangør vinder årets rejsebureau

  • DSCN1886.JPG
  • Side 5 C & J.JPG

JS Rejser, der bl.a. er kendt for motorcykelrejser i Østeuropa, er blevet udråbt til vinder af Rejseprisen 2019.

Foreningen Danske Rejsejournalister uddelte den 5. marts sin årlige rejsepris. Den gik i år til JS Rejser, som er hjemmehørende i Havndal i Østjylland, men også har kontor i Rumænien, og som arrangerer rejser til Rumænien og omkringliggende lande.

I begrundelsen for prisen blev det fremhævet, at JS Rejser gør en ekstraordinær indsats for danskeres ferie i udlandet, at hjerte og sjæl er med i arrangementerne, og at man især i Rumænien gør meget for at skaffe de rejsende i nærkontakt med lokalbefolkningen.

Det blev den ”Medhjælpende pensionist” Jørn Sørensen, der drog til København for at modtage den fornemme pris. Carmen skønnede at J.S. Rejser stadig kører i hans ånd og derfor skulle modtage prisen.

JS Rejser blev grundlagt af Jørn Sørensen i begyndelsen af 1990'erne, men i 2010 overdrog han firmaet til rumæneren Carmen Vele, som siden 1997 havde været guide i JS Rejser. Hun er utrolig stolt af at vise sit land frem. Hun taler klart dansk og er stadig turleder på alle rejser. De foregår i dag med fly fra Billund til primært Cluj Napoca i det nordvestlige Rumænien.

Herfra kan man køre rundt i bus til historiske og kulturelle oplevelser, men JS Rejser har også populære motorcykelture til både Rumænien, Serbien, Bulgarien, Moldavien, Transsylvanien og mange andre steder. Fælles er, at der ofte spises frokost hos lokale mennesker, og at man får en unik indsigt i landene og de aktuelle samfundsforhold.

JS Rejser står også bag den humanitære forening ”Remets Venner”. I mange år hjalp foreningen fattige rumænere med at reparere deres huse, men i dag er der fokus på hjælp til børn. Det gælder undervisning, skole i almindelighed, men også børnenes trivsel.

Læs mere om JS Rejser og se udvalget af motorcykelture på deres hjemmeside her.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.