MC nyheder

MC-foredrag på Skærum Mølle

Den inkarnerede motorcyklist og tidligere kromutter  Esther Jensen inviterer igen til mc-foredrag og bikermad på Skærum Mølle i Vemb. Det sker 27. og 28. januar 2023.

Traditionen tro står den tidligere kromutter Esther Jensen i spidsen for at afholde stort mc-arrangement med spændende mc-foredrag og god mad på Skærum Mølle i Vemb.

Arrangementet plejer at finde sted på Borbjerg Mølle Kro, som Esther Jensen drev frem til 2018. Desværre brændte kroen ned i juli 2021, hvorfor arrangementet i 2022 blev flyttet til Skærum Mølle i stedet.

Skærum Mølle er således igen i år stedet, hvor der fredag 27. og lørdag 28. januar afholdes den traditionsrige "bikeraften". Billetpriserne begynder ved 75 kroner, og tilmelding skal ske per telefon/e-mail efter først til mølle-princippet til Esther Jensen på 20703355 eller estherdenmark@gmail.com.

Se hele programmet her eller find det i MCTC’s onlinekalender, hvor du også kan se mange andre mc-arrangementer og -træf.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.