MC nyheder

Mc-innovation i 2012

NC 700 XA er nytænkning, hvor Honda har kigget bilindustrien over skuldrene og forsøgt at skabe motorcyklernes pendant til Honda Cub mc-scooteren (med video). Af Lars Rulffs – lr@mctc.dk    Nytænkning er fællesnævneren for produktionen og funktionen af Honda-trioen NC 700 SA, NC 700 XA og Integra scooteren, der alle er bygget på samme platform –en traditionel tankegang for bilindustrien, men nyt  for de japanske mc-producenter, og Hondas mc-afdeling har for første gang udviklet mc’er i et løbende samarbejdet med bilafdelingen.
Touring Nyt har prøvet en kort tur i vinterkulden på den allroad-inspirerede NC 700 XA. Se prøvekørslen i næste nummer af TN 2/2012, som burde lande i medlemmernes postkasser omkring den 9. marts. Det kræver medlemskab at modtage Touring Nyt. Er du ikke medlem, så klik på Bliv medlem.  

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.