MC nyheder

MC Touring Camp: Lukket i 2023

Det er med stor beklagelse, vi må meddele, at vi ikke er i stand til at åbne MC Touring Camp i 2023.

Da Kasper Kjærsgaard ikke har formået at indfri de aftaler, vi har indgået, har vi desværre været nødsaget til at opsige samarbejdet. 

Det betyder, at vi ikke er i stand til at drive MC Touring Camp forsvarligt. Situationen kræver agtpågivenhed, og åbning af MC Touring Camp kan først komme på tale, når der findes en holdbar og ansvarlig løsning.

Vi påbegynder refusion af alle bookinger den 11. april. 2023. Har du booket overnatning, behøver du ikke foretage dig yderligere.

Henvendelse kan foretages på touringcamp@mctc.dk, men forvent først at vi svarer efter 11. april 2023.

Ønskes der yderligere indsigt i bevæggrunden herfor, så opfordres foreningens medlemmer at møde op til generalforsamlingen d. 29. april kl. 10.00 i Støberiet, Vestre Havnevej 1, 5400 Bogense.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.