MC Touring Camp søger ny bestyrer

MCTC's motorcykelcampingplads på Djursland søger en ny bestyrer – så kan du lide rare mennesker, tohjulede køretøjer og smukke omgivelser, er det måske lige det rette for dig?

Efter flere gode år har MC Touring Camps køkkenansvarlige Lenette og bestyrer Mikael valgt at søge nye udfordringer i 2020. Vi takker dem mange gange for deres indsats på campen og kommer i dén grad til at savne især Lenettes skønne madlavning. God vind fremover til jer!

Det betyder dog også, at vi søger en ny bestyrer til MC Touring Camp, der kan stå for den daglige drift, planlægning og afvikling af arrangementer, organisering af ansatte og frivillige samt overholdelse af campens budgetter.

Til gengæld tilbyder vi en lønnet stilling på en hyggelig campingplads i smukke omgivelser med en alsidig hverdag og mulighed for helårlig tjenestebolig. Kunne det lyde som noget for dig, håber vi, du vil sende os en ansøgning, og vi vil i alle tilfælde opfordre til at læse mere om ansættelsen i stillingsopslaget på dette link.

Se mere om MC Touring Camp på hjemmesiden www. touringcamp.dk her og Facebook-siden MC Touring Camp Danmark her.

Glemt adgangskode eller medlemsnummer?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.