MC-træf i Fængslet for tredje år i streg

For tredje år i træk åbnes portene ind til det tidligere statsfængsel i Horsens i år, når Prison Ink Tattoo Festival afholder den sjette årlige udgave i Kr. Himmelfartsferien 21. - 23. maj. Her inviterer Prison Ink til endags MC-træf for alle interesserede, lørdag d. 23. maj.

Prison Ink er skandinaviens største tattoo festival, og ligesom de to forrige år er der et endags MC træf om lørdagen. Prison Ink Bike Meet har de to første år været en succes med flere og flere deltagende motorcyklister og i år fortsætter det, som snart kan blive en tradition i forbindelse med den verdenskendte tattoofestival.
Til Prison Ink kan man udover at mødes med andre motorcyklister også få lavet en tatovering af en af de mange dygtige tatovører, der arbejder til messen. Prison Ink er præget af festivalsstemning med streetfood, drinks, handlende og street-art-kunstnere, og de historiske rammer bag murene gør MC-træffet helt unikt.

Til Prison Ink deltager ca. 250 af verdens bedste tatovører og de rejser til Horsens fra mere end 20 lande. Det er en arbejdende festival, så hvis man vil have lavet en ny tatovering - måske af yndlingskøretøjet - af de bedste tatovører, så er det til Prison Ink at mulighederne er enorme. 

"Sidste år kom der mere end 300 på motorcykel om lørdagen, så interessen er stigende. Alle hygger sig og har en dejlig dag og får en god oplevelse med lidt af hvert til hele festivalen," siger Jakob Schultz, der er er en af arrangørerne af Prison Ink.
Hvis man vil overnatte er der masser af hoteller og vandrehjem i Horsens, ligesom Fængslet udlejer "celler" i deres eget hotel, SleepIn. 
Kommer man på motorcykel til eventet koster det 100 kr. i entre. Normalpris: 150 kr. 
Samme dag afholdes også et Prison Ink Amerikanerbiltræf på plænen udenfor Fængslet, og Fængslets prisvindende museum holder også åbent samme dag. Der købes særskilt entre til dette museum.
Prison Ink afholdes fra d. 21. - 23. maj, hver dag fra kl. 12-01
Find mere info på hjemmeside eller Facebook, og se videoen fra sidste års arrangement herunder: 

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.