MC nyheder

MC-træf tilbage i Fængslet

Efter to års aflysninger er Prison Ink Tattoo Festival i Fængslet i Horsens tilbage – og dermed også Prison Ink MC-træf, hvor alle interesserede er velkommen lørdag 28. maj fra kl. 11.

Prison Ink er skandinaviens største tattoo festival, og ligesom de øvrige år afholdes også et endags MC træf om lørdagen. Prison Ink er præget af festivalstemning med streetfood, drinks, handlende og street art kunstner og de historiske rammer bag murene gør MC-træffet unikt.

 

Til Prison Ink er en arbejdende festival, hvor man udover at mødes med andre motorcyklister også kan få lavet en tatovering af en af de mange dygtige tatovører, der arbejder til messen. Til Prison Ink deltager omkring 250 af verdens bedste tatovører og de rejser til Horsens fra mere end 20 lande.

 

"Sidste år kom der mere end 300 på motorcykel om lørdagen, så interessen er stigende. Alle hygger sig og har en dejlig dag og får en god oplevelse med lidt af hvert til hele festivalen," siger Jakob Schultz, der er er en af arrangørerne af Prison Ink.

 

Hvis man vil overnatte er der masser af hoteller og vandrehjem i Horsens, ligesom Fængslet udlejer "celler" i deres eget hotel, SleepIn.

Kommer man på motorcykel til eventen koster det 100 kr. i entre i indgangen. Normalpris: 150 kr. (i døren). Billetter kan også købes til 100 kr. i forsalg. Fængslets prisvindende museum holder også åbent samme dag. Der købes særskilt entre til dette museum – eller man kan købe en combibillet til Prison Ink/Fængselsmuseet som også gælder MC-træf på: https://prisonink.ticketbutler.io/en/e/prison-ink-tattoo-festival-2022/

 

Samme dag afholdes også et Prison Ink Amerikanerbiltræf Fængslet. Prison Ink afholdes i Kr. Himmelfartsdagene fra 26-28. maj, hver dag fra kl. 11-24

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.