MC-TV: Long Way Up er i mål

Alt tyder på, at optagelserne til den nye Long Way Up-serie nu er i kassen. Men hvornår tv-serien får premiere vides endnu ikke.

Det lader til, at mc-makkerparret Ewan McGregor og Charley Boorman langt om længe har overstået deres foreløbige tredje Long Way-projekt – denne gang kaldet ”Long Way Up” – som vi også tidligere har skrevet om her på siden.

På de sociale medier florerer der i øjeblikket både videoer og billeder af de to rejsende, som angiveligt skulle være nået til vejs ende – nærmere bestemt i Los Angeles på den amerikanske vestkyst.

Tidligere på ugen lagde blandt andre den lokale Harley-Davidson-forhandler en kort video op på butikkens Instagramprofil, og det har fået Long Way Up-rygterne til at sprede sig som en steppebrand.

Langtur på el-motorcykler

I videoen fra Harley-Davidson Los Angeles, som findes på Instagram, kan man se McGregor blandt en masse mennesker og motorcykler – og herunder to pakkede LiveWirer.

Netop Harley-Davidsons LiveWire har været et omdiskuteret emne, siden de første gisninger opstod, om at en ny Long Way-serie var på trapperne. For hvordan gennemfører man lige en flere tusinde kilometer lang rejse fra Sydamerika til Los Angeles i USA, når LiveWire kun kører cirka 150 kilometer på en opladning?

Dét og meget mere får vi forhåbentligt svar på, når Long Way Up på et senere tidspunkt får premiere. Det vides dog endnu ikke, hvornår premieren er sat til, da der fortsat ikke har været meldinger fra officielt hold. Men vi lover at følge sagen tæt!

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.