MC sport

McGuinness laver TT-comeback

  • John MC.jpeg
  • John MC flyvende.jpeg

Honda Racing UK bekræfter, at TT-legenden John McGuinness stiller op i Isle of Man TT 2022 på Honda CBR 1000 RR-R Fireblade SP.

John McGuinness er tilbage hos Honda 2022 i team med Glenn Irwin, som begge debuterer med den nye CBR 1000 RR-R Fireblade SP i både North West 200 og Isle of Man TT.

McGuinness burde reelt ikke behøve nogen introduktion for roadracing-fans, da han er en af Hondas mest succesfulde TT-kørere i historien, som han har vundet 12 af sine i alt 23 TT-sejre med – ligesom Honda stadig er den mest succesrige producent i Isle of Man TT-historien med 189 sejre (65 foran nærmeste rival).

Næste år fejre Honda 30-års jubilæet for Fireblade med en opdaterede 2022-version i hvid/blå/rød lakering, der er en hyldest til den originale '92 Fireblade – og som McGuinness også stiller op med, når han i år kan fejre TT-start nummer 100.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.