MC nyheder

MCTC: Generalforsamling aflyst

Årets generalforsamling skulle være afholdt lørdag 17. april 2021 klokken 13 i Støberiet i Bogense, men er aflyst på grund af corona-restriktioner. 

Engang skulle man blot bede til vejrgudernes milde luner, hvis man som motorcyklist skulle noget vigtigt. Det tyder desværre på, at der skal mere end romersk-græske mytologier til for at kunne gennemføre MCTC's længe ventede generalforsamling. Vi er nemlig endnu engang ramt af Covid-19-restriktioner.

Ikke desto mindre er det vigtigt at møde op, når stormen igen har lagt sig. MCTC er under betydningsfuld udvikling både i forhold til forening, Touring Nyt og MC Touring Camp.

Ifølge vores vedtægter skal indkaldelsen ske med 30 dages varsel, og den skal samtidigt offentliggøres i Touring Nyt. Vi yder vores bedste og forsøger at lægge puslespillet, også selvom mængden af brikker kan virke overvældende.

Vi håber på snart at kunne udmelde en ny dato.

Søren Holm Bendtsen
forretningsfører, MCTC

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.