MC nyheder

MCTC: Medlemsundersøgelse 2023 (afsluttet)

Hvad er MCTC for dig? Deltag i MCTC's medlemsundersøgelse og vær med i lodtrækningen om 2 x gavekort på 2.000 kroner til Motostore.

Vi vil gerne blive klogere og komme tættere på dig som medlem. Hvilken motorcykel har du? Hvor mange år har du kørt motorcykel, og hvad interesserer dig allermest i den verden, du oplever som motorcyklist?

Vi vil gerne kende vores medlemmer, fordi vi vil sikre en forening, som giver dig størst mulig værdi af dit medlemskab. Både nu og her, men også for at sikre foreningen til fremtidens nye motorcyklister.

Hjælp os med at få den viden ved at deltage i vores medlemsundersøgelse. Så er du med til at udvikle en organisation, som hele tiden stræber efter at skabe den bedst mulige oplevelse for dig, som er medlem af Danmarks største motorcykelfællesskab.

Klik her og deltag i undersøgelsen, som løber frem til 24-03-2023

For at deltage skal du bruge dit MCTC-medlemsnummer. Dit unikke 7-cifrede medlemsnummer står øverst til højre på kuverten, som du modtager MCTC-magasinet i. Du kan også deltage via mitMCTC ved at logge på og klikke på linket øverst. Undersøgelsen er anonym, og vi bruger udelukkende medlemsnummeret til at sikre os, at kun medlemmer deltager i undersøgelsen. Undersøgelsen løber frem til og med 24-03-2023.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.