MC nyheder

MCTC's julekonkurrence er slut

Som en lille julegave fra os til jer, udloddede vi i december et Redverz Atacama Expedition mc-telt til en værdi af 4.295 kroner blandt alle MCTC-medlemmer - og nu er vinderen fundet!

Julekonkurrencen er slut, og den heldige vinder blev Lars Bo Fries fra Østbirk – stort tillykke med præmien! Og en kæmpe tak skal lyde til de næsten 1000 medlemmer der deltog på Facebook, Instagram og via mail – glædelig jul til jer alle.

Få rabat på dit eget mc-telt
Præmien var et Redverz Atacama Expedition-telt med god plads til både to personer, bagage og motorcyklen "indendøre" til en værdi af 4.295 kroner, hvilket du kan læse mere om hos MC-Hyperpromontage her. Og hvis du er virkelig træt af, at det ikke blev dig , der vandt, så husk at du altid får 15 procent på telte og affjedring hos MC-Hyperpromontage som MCTC-medlem, hvilket du kan blive lige her for kun 235 kroner årligt!

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.