Medlemsrabat: Snescooter-eventyr i Lapland

  • SnescooterrejserFinlandSnescooterbilleder (127) - Kopi.JPG
  • SnescooterrejserFinlandSnescooters (44).JPG
  • SnescooterrejserFinlandSnescooterbilleder (80) - Kopi.JPG
  • SnescooterrejserFinlandSnescooter2017 (166).JPG
  • SnescooterrejserFinlandSnescooterbilleder (115).JPG
  • SnescooterrejserFinlandIshotelSnowvillageIcehotel (75).JPG

Mc-sæsonen er måske slut, men Henrik Tang fra Motour.dk lokker med en anderledes tur bag styret på snescooter-safari i Lapland, hvor medlemmer af MCTC får 950 kroner i rabat.

MCTC-medlemmer, som har stillet mc’en i vintergaragen, men ikke er bange for at komme på glatis, tilbydes rabat på en snescooter-rejse i Lapland via Henrik Tang fra Motour.dk. Snescooterturen med MCTC-rabat er fra onsdag 27. februar til søndag 3. marts 2019.

Henrik Tang har de sidste 19 år været i Finland hver vinter med snescootergæster, hvilket betyder, at der er udviklet et indholdsrigt rejseprogram for 5-dagsturen, hvor man kan opleve fantastisk natur, masser af uberørt sne, et hotel med god forplejning, værelser med egen sauna – og frem for alt fede snescootere.

Deltagere skal bruge et bil-kørekort eller kørekort til stor mc for at køre snescooter, så samlever, venner og bekendte kan rejse med, selvom de ikke har mc-kørekort.

På denne rejse med speciel medlemsrabat deltager Henrik Tang som turleder. Foruden snescooter-safari byder rejsen på muligheder for andre sjove og spændende vinteraktiviteter i Lapland – eksempelvis 10 kilometer hundeslædesafari.

Tilbud til medlemmer af MCTC

Pris per person: 14.850 kr. (normalpris 15.800 kr.).

Enkeltværelsestillæg: 1.750 kr.

Hvis du rejser alene og gerne vil/kan dele værelse med en anden rejsedeltager, så vil Henrik Tang forsøge at sammensætte deltagere, så man kan dele værelser med andre. Hvis dette ikke går op, skal den sidste tilmeldte deltager tilvælge enkeltværelsestillæg.

Se rejsepræsentation og bestil rejsen her. Når du angiver dit MCTC-medlemsnummer, vil du i bekræftelsen få rabatten fratrukket.

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.