MC nyheder

"Mit MCTC" erstatter app

"Mit MCTC" og www.mctc.dk overtager det digitale medlemskort, kalender, nyhedsvisning og andre funktioner fra MCTC app, da producenten bag ikke længere kan opdatere den, og den derfor udgår i år.

Vi har de seneste måneder modtaget flere klager fra medlemmer over problemer med MCTC’s app. App’en er lavet i samarbejde med MCTC’s søsterorganisationer i Norge, Sverige, Holland og Schweiz, og det svenske firma bag den har meddelt, at de ikke længere kan opdatere den, hvilket resulterer i de problemer, som medlemmerne oplever.

MCTC app udgår
Da det ifølge den svenske producent ikke er muligt at løse problemerne hverken nu eller i den nærmeste fremtid, har vi taget konsekvensen og valgt at lukke MCTC app fra januar 2021. Det er for nuværende ikke planen at bruge penge på at få udviklet en helt ny app, da MCTC’s hjemmeside i dag rummer stort set samme funktioner, som app’en gjorde. I den forbindelse vil vi gerne opfordre til, at I logger ind på ”Mit MCTC” på hjemmesiden, hvor man kan se og downloade sit digitale medlemskort, selv ændre adresse og desuden læse medlemsmagasinet online. Har du ikke logget ind på Mit MCTC før, har vi lavet en guide omkring netop det her.

Ønsker du direkte adgang til www.mctc.dk kan du tilføje siden som en genvej på din startskærm via din browsers menuknap.

Føj MCTC.dk til din startskærm
Det er tilmed muligt at oprette en direkte genvej til hjemmesiden på sin telefon/tablet, så man har let adgang til den på samme måde som med app’en. Du skal blot åbne din internetbrowser, gå ind på www.mctc.dk og trykke på din browsers menuknap (ofte tre prikker, tre streger eller på iPhone/iPad en firkant med en pil op, se eksempel fra Google Chrome ovenfor). Her kan du så vælge at tilføje siden til din startskærm, hvorefter MCTC-logoet er at finde på din telefon/tablet med direkte henvisning til hjemmesiden ligesom en app.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.