Mit MCTC: Sådan logger du ind

Alle MCTC-medlemmer har nu mulighed for at logge ind på hjemmesiden og læse Touring Nyt digitalt. Det er også her, du finder dit medlemskort, skifter adresse og generelt administrerer dit medlemskab. Vi guider dig til, hvordan du logger ind første gang her!

Fra Touring Nyt nummer 1/2019 og frem vil det for første gang være muligt at tilgå magasinet digitalt. Det er et nyt tiltag, der fremover vil være inkluderet i MCTC-medlemskabet, så alle medlemmer frit kan benytte sig af muligheden, hvis de ønsker. Man logger ind på ”Mit MCTC” med sit medlemsnummer i øverste højre hjørne af hjemmesiden på pc og tablet, eller nederst på siden på smartphone.

På computer og tablet finder du login-feltet i øverste højre hjørne af siden. På mobil skal du scrolle ned i bunden af siden. Første gang du logger ind, skal du opgive din mailadresse og en ny adgangskode efter eget valg.

Første gang du logger ind
Det er gratis for alle MCTC-medlemmer at oprette sig på Mit MCTC, og dit brugernavn er simpelthen bare dit 7-cifrede medlemsnummer, der står øverst på bagsiden af alle Touring Nyt-magasiner, du modtager. Er du meldt ind i MCTC inden 2019, skal du, første gang du logger ind, du bruge en midlertidig 4-cifret kode, som var trykt i forlængelse af dit medlemsnummer på Touring Nyt nr. 1/2019.

Har du ikke længere det blad, kan du trykke på "Glemt adgangskode eller medlemsnummer?" og få tilsendt en ny midlertidig kode, hvis vi har din mailadresse registreret. Modtager du ingen mail, er det fordi, vi ikke kender din mailadresse, og i så fald kan du kun få den ved at kontakte kontoret på tn@mctc.dk. Nye medlemmer, der er oprettet fra 2019 og frem, modtager automatisk deres midlertidige kode på e-mail.

Når du logger ind med dit medlemsnummer og den midlertidige kode, vil du blive bedt om at tilføje din mailadresse og angive en ny adgangskode efter eget valg. Det er denne kode, du fremover skal bruge til at logge ind på Mit MCTC – den kan altid ændres, når du er logget ind. Det er dog stadig dit medlemsnummer, der er dit "brugernavn", din mailadresse skal vi kun bruge, så du kan nulstille din kode, hvis du glemmer den – i så fald vil en ny kode blive sendt til din mail. 

Medlemmer fra før 2019 finder deres midlertidige adgangskode øverst på bagsiden af Touring Nyt 1/2019. Den er 4 cifre lang og angivet i forlængelse af det 7-cifrede medlemsnummer. Har du ikke længere TN 1/2019, kan du få din kode ved at kontakte os på tn@mctc.dk.

Administrer dit MCTC-medlemskab
Når du er logget ind på ”Mit MCTC”, kan du læse Touring Nyt på computer, tablet, smartphone eller en anden enhed med internetforbindelse, så du altid har adgang til Danmarks største motorcykelmagasin – også når du er på farten. Du finder det digitale Touring Nyt i menuen under "Touring Nyt" eller ved at klikke lige her.

Derudover er det muligt at styre dit abonnement via Mit MCTC: Eksempelvis kan du fravælge at få Touring Nyt på print, tilføje flere kontaktoplysninger, downloade sit medlemskort eller ændre din adresse i tilfælde af flytning. Vi opfordrer alle medlemmer til at udfylde alle informationsfelter i Mit MCTC!

Når du er logget ind på Mit MCTC, kan du finde dit medlemskort, ændre adresse og kontaktoplysninger, vælge om du vil modtage Touring Nyt med posten samt naturligvis læse bladet online.

Vi gør opmærksom på, at medlemsnummer og adgangskode er personlige og må ikke deles. Ved misbrug kan adgangen blive lukket uden varsel.

Rigtig god fornøjelse til alle nuværende medlemmer, og hvis du endnu ikke er medlem, men kunne tænkte dig Danmarks største magasin om motorcykler (nu også digitalt) til 235 kr. om året – så kan et medlemskab tegnes lige her.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.