MC nyheder

Mit MCTC: Sådan logger du ind

På Mit MCTC kan du blandt andet ændre din adresse, se dit medlemskort og læse Touring Nyt online. Vi guider dig til, hvordan du logger ind første gang.

Mit MCTC er stedet, hvor du som medlem af MCTC kan administrere dit medlemskab. Det er også via Mit MCTC, at du kan tilgå den digitale udgave af Touring Nyt (fra og med Touring Nyt nummer 1/2019). Mit MCTC er automatisk inkluderet i dit MCTC-medlemskab, og første gang du logger ind på Mit MCTC, skal du bruge dit 7-cifrede medlemsnummer og din midlertidige adgangskode.

På computer og tablet finder du login-feltet i øverste højre hjørne af siden. På mobil finder du Mit MCTC i menu-bjælken. Første gang du logger ind, skal du opgive din mailadresse og en ny adgangskode efter eget valg.

Første gang du logger ind
Det er gratis for alle MCTC-medlemmer at oprette sig på Mit MCTC, og dit brugernavn er dit 7-cifrede medlemsnummer, der står øverst på bagsiden af alle Touring Nyt-magasiner, du modtager. Dit medlemsnummer fremgår også af din opkrævning og/eller den velkomstmail.

Hvis du er meldt ind i MCTC før 1. februar 2019, skal du første gang du logger ind bruge en midlertidig 4-cifret kode, som fremgår af din kontingentopkrævning.

Er du meldt ind efter 1. februar 2019, har du modtaget en e-mail med dine login-oplysninger til Mit MCTC.

Hvis du har glemt eller senere skulle glemme din adgangskode, kan du få tilsendt en ny midlertidig kode ved at trykke på "Glemt adgangskode eller medlemsnummer?". Denne funktion virker dog kun, hvis vi har din mailadresse registreret. Modtager du ingen mail, er det fordi, vi ikke kender din mailadresse. I så fald skal du kontakte kontoret på tn@mctc.dk. Nye medlemmer, der er oprettet fra 2019 og frem, modtager automatisk deres midlertidige kode på e-mail.

Når du logger ind med dit medlemsnummer og den midlertidige kode, vil du blive bedt om at tilføje din mailadresse og angive en ny adgangskode efter eget valg. Det er denne kode, du fremover skal bruge til at logge ind på Mit MCTC – den kan altid ændres, når du er logget ind. Det er dog stadig dit medlemsnummer, der er dit "brugernavn". Din mailadresse skal vi kun bruge, så du kan nulstille din kode, hvis du glemmer den – i så fald vil en ny kode blive sendt til din mail. 

Medlemmer fra før 2019 finder deres midlertidige adgangskode øverst på bagsiden af Touring Nyt 1/2019. Den er 4 cifre lang og angivet i forlængelse af det 7-cifrede medlemsnummer. Har du ikke længere TN 1/2019, kan du få din kode ved at kontakte os på tn@mctc.dk.

Administrer dit MCTC-medlemskab
Når du er logget ind på Mit MCTC, kan du læse Touring Nyt på computer, tablet, smartphone eller en anden enhed med internetforbindelse, så du altid har adgang til Danmarks største motorcykelmagasin – også når du er på farten. Du finder det digitale Touring Nyt i menuen under "Touring Nyt" eller ved at klikke lige her.

Derudover er det muligt at styre dit abonnement via Mit MCTC: Eksempelvis kan du fravælge at få Touring Nyt med posten, tilføje flere kontaktoplysninger, downloade dit medlemskort eller ændre din adresse i tilfælde af flytning. Vi opfordrer alle medlemmer til at udfylde alle informationsfelter i Mit MCTC.

Vi gør opmærksom på, at medlemsnummer og adgangskode er personlige og må ikke deles. Ved misbrug kan adgangen blive lukket uden varsel.

Rigtig god fornøjelse til alle nuværende medlemmer, og hvis du endnu ikke er medlem, men kunne tænkte dig Danmarks største magasin om motorcykler til 235 kr. om året – så kan et medlemskab tegnes her.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.