Monster lir fra Ducati

Ducati lanceret den første af sikkert mange af Valentino Rossi mærkevarer, og de starter processen med et par MotoGP-inspirerede Monster.   Rossi-tema motorcykler med mere blev en sidegevinsterne for Ducati, da Rossi indvilligede i at køre Desmosedici i MotoGP 2011.
Monster , som nu også har "GP replica’er" af Nickey Hayden og Valentino Rossi føjet til rækken af specielt-designede Monster Art modeller, bliver de første med nr 46 designet.
Design-sættene, der vil kunne købes som ekstraudstyr, passer til Monster 696, 796, 1100, 1100S og de nye 1100Evo. Cyklerne vil blive præsenteret den 4. marts i Bologna, hvor adskillige tusinde Rossi og Ducati fans vil samles for at sende holdet af sted til den første runde af MotoGP mesterskabet 2011 i Qatar den 20. marts.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit medlemsnummer nedenfor og tryk ”nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.