MC underholdning

Motorcykel-simulator til hjemmet

Nu behøver vejret ikke længere at afgøre, hvorvidt du får kørt mc eller ej.

Fredag viste vi en sjov opfindelse på MCTC's Facebookside, hvor en kører iført dragt og hjelm giver den gas på en hjemmelavet mc-simulator. Som nogen måske bemærkede, var der dog ikke tale om en ægte simulator, idet der ikke var nogen forbindelse mellem motorcyklen og skærmen.

Heldigvis findes den ægte vare derude. Det har den gjort i lang tid, men indtil nu har deciderede mc-simulatorer ikke været til at købe for menneskepenge. Det gør en spansk iværksættervirksomhed heldigvis op med.

I maj 2017 gik det spanske team nemlig i gang med at udvikle en mc-simulator til hjemmet, og den er endelig ved at være klar til at indtage butikshylderne. Projektet er finansieret via crowdfunding på hjemmesiden Kickstarter.com og har indtil videre indsamlet mere end 42.000 dollars.

Den smarte simulator, som har fået navnet LeanGP, vejer 40 kg og måler 120 cm i længden, 70 cm i bredden og 70 cm i højden. Ifølge teamet bag er LeanGP justerbar i forhold til kørerens vægt og kørerstil, og der vil også være mulighed for at tilkøbe custom gear som blandt andet greb og fodhvilere – præcis som var det en ægte racer. LeanGP skulle være kompatibel med alt fra Playstation4, Xbox og Nintendo Switch til Windows PC (XP og frem), smartphones og VR-briller. Som en ekstra feature er selve standen desuden foldbar, så simulatoren fylder mindre, når den ikke er i brug (selvom det er svært at forestille sig, hvornår den ikke skulle være i brug…).

Prisen på LeanGP bliver ”langt billigere” end nuværende mc-simulatorer på markedet, der ifølge de spanske opfindere koster mellem 30.000 og 50.000 euro. Hvor ”billig” den nye LeanGP bliver, vides endnu ikke, men allerede nu kan man forhåndskøbe et ”limited”-eksemplar for 899 euro (knap 7.000 kroner). Forventet levering er juni 2018.

Du kan læse mere om LeanGP på Kickstarters hjemmeside her.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.