MC nyheder

Motorshow i Herning er aflyst

To af 2021's store danske motorevents, Motorshow og Yamaha SuperCross & Freestyle Show i MCH Messecenter Herning og Jyske Bank Boxen, er blevet aflyst på grund af coronasituationen.

31. januar til 1. februar i år valfartede flere end 30.000 motorsportsentusiaster til MCH Messecenter Herning og Jyske Bank Boxen for at opleve de populære motorevents Motorshow og Yamaha SuperCross & Freestyle Show. Begge arrangementer skulle igen have fundet sted 4.-6. februar 2021, men coronasituationen og myndighedernes restriktioner tvinger arrangøren ASP Event til at aflyse begge arrangementer:

- Set i lyset af hele covid-19-situationen og de gældende restriktioner, der blandt andet betyder, at vi på nuværende tidspunkt kun kan samle 500 personer i Jyske Bank Boxen, ser jeg desværre ingen anden mulighed end at aflyse både Motorshow og Yamaha SuperCross & Freestyle Show, fortæller indehaver af ASP Event Lars Green og tilføjer:

- Flere samarbejdspartnere har også selv meddelt, at uvisheden og myndighedernes restriktioner betyder, at de ikke har mulighed for at medvirke i 2021. Det gælder også supercross-kørere fra flere forskellige lande, der kan få svært ved i det hele taget at komme til landet. Derfor ser jeg ingen anden udvej end at aflyse i 2021 og i stedet se frem til at vende tilbage med nye stærke motorevents i 2022, fastslår Lars Green.

 

Udover Motorshow aflyses også Yamaha SuperCross & Fresstyle Show, der normalt afholdes sideløbende.

Populære events
Kombinationen af motorcykler, biler, adrenalin og vovehalse har i årevis været en populær kombination i MCH. Motorcykel- og bilmessen Motorshow har været afholdt i MCH Messecenter Herning i fem år, mens Yamaha SuperCross & Freestyle Show har leveret gas og gys hele 26 år i træk i MCH. Først i messehallerne og senere i Jyske Bank Boxen. Ved seneste udgave af det populære freestyle-show kunne publikum blandt andet overvære den danske freestyle motocross-stjerne Alex Porsing og den amerikanske verdensstjerne Mike Alessi, som tilmed vandt titlen som King of Herning. 

Motorshow og Yamaha SuperCross & Freestyle Show afholdes igen primo februar 2022.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.