MC nyheder

Motorshow-konkurrence: Vinderne er fundet

MCTC har nu trukket fem heldige vindere i konkurrencen på årets Motorshow i Herning. Tillykke til vinderne og tak til alle besøgende, der lagde vejen forbi.

Rigtig mange valgte at besøge årets Motorshow-udstilling, der blev afholdt i MCH Messecenter Herning i weekenden 3.-5. februar.

På MCTC's stand kunne man blandt andet se nærmere på elektrisk nyt fra svenske RGNT, ligesom der også var mulighed for at deltage i en konkurrence, hvor fem gavekort a 1.000 kroner til Louis MC var på højkant.

Næsten 500 deltog i konkurrencen, og nu er de fem heldige vindere fundet ved lodtrækning. Vinderne, som er kontaktet direkte, blev: Martin Smith, Leif Skaar, Jens Holm, Arne Pedersen og Ulf Holm.

MCTC ønsker vinderne stort tillykke og takker samtidig alle besøgende, der lagde vejen forbi i Herning.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.