MC nyheder

Naviger med HUD

HUD laver et display til at sætte på styrhjelmen i Google Glass-stil, som via smartphone kan bruges til navigation og meget mere.
 
Ny teknologi dukker op næsten dagligt - som hjælp i hjemmet, på arbejdet og i trafikken. Navigation via GPS eller kort monteret ved instrumenterne på mc'en kan let tage fokus fra kørslen. HUD mener, at løsningen er et display, der kan levere real-time data på hjelmens visir. HUD systemet bruger teknologi, der ligner Google Glass, hvor en lille gennemsigtig skærm er placeret i brugerens perifere synsfelt. Men HUD er beregnet til at klikke på hjelmen og synkroniseres med rytterens smartphone. Displayet styres gennem en medfølgende app, som giver mulighed for at vise GPS-aktiverede kort, hastighed og distance m.m. HUD kan også vise, hvem der ringer, hvilken musik der spilles samt skifte mellem foto- og videooptagelse.  Se videoen med HUD  

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.