Nedstemt: Farvel til Isle of Samsoe

Trods tidligere opbakning til ”Isle of Samsoe” valgte kommunalbestyrelsen på Samsø tirsdag at stemme imod et motorcykelløb på øen.

Tirsdag aften afholdt Samsøs politikere kommunalbestyrelsesmøde på rådhuset i Tranebjerg. Her skulle det blandt andet besluttes, om Samsø Kommune ville gå videre med et roadracing-event på øen, Isle of Samsoe, som vi også tidligere har skrevet om her på mctc.dk.

Men da politikerne nåede til spørgsmålet om et motorcykelløb på øen, der var tilføjet som et tillægspunkt på dagsordenen, var der ikke meget at tage fejl af. En næsten enig kommunalbestyrelse valgte nemlig med kun én stemme for og 10 stemmer imod at afvise forslaget – til trods for at selvsamme kommunalbestyrelse valgte at bakke op om projektet på et tidligere møde i januar i år.

Under alle omstændigheder slår beslutningen fast, at der ikke kommer nogen form for roadracing på Samsøs veje foreløbigt. Både motorcykelfans og arrangørerne bag eventet kan derfor vinke farvel til Isle of Samsoe, der ellers var planlagt til at finde sted allerede i efteråret 2019.

Læs mere om det nedstemte Isle of Samsoe-projekt i Touring Nyt 8/2018, som udkommer i slutningen af oktober.

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.