Nicky Hayden 1981 - 2017

Nicky overlevede ikke skaderne fra færdselsuheldet, hvor han i sidste uge blev ramt af en bil under en træningstur på cykel i Italien.

Hondas amerikanske Superbike VM-kører Nicky Hayden blev erklæret død mandag aften kl. 19.09 på Maurizio Bufalini Hospital i Cesena, Italien, hvor han havde sin forlovede Jackie, mor Rose og bror Tommy ved sin side.

Hele den 35-årige Nickys karriere var præget af professionalisme og kampånd, som bragte ham en række succeser, herunder hans barndomsdrøm om at blive kronet som MotoGP-verdensmester med Repsol Honda i 2006. Ud over sin fighterånd på banen var Nicky også berømt for sin venlige natur, afslappet opførsel og det store smil, han altid bragte med sig.

"Kentucky Kid" vil blive savnet blandt kollegaer og af alle, der nogensinde har haft fornøjelsen af ​​at møde ham eller været så privilegeret at se ham køre en motorcykel på en racerbane – lige meget om det så var på jord eller asfalt – og racerverdenen siger farvel til en stor personlighed med Nicky Haydens bortgang.