Nordjysk MC-specialist udvider

  • IMG_5025.jpg
  • IMG_5056.jpg

MN Auto lige uden for Tylstrup har siden 2002 haft stor succes med køb og salg af motorcykler. Nu udvider virksomheden med en helt ny hal på 500 kvadratmeter, så der fremover vil være et endnu større udvalg af både japanske og amerikanske motorcykler.

Finn Jensen, manden bag MN Auto, er oprindeligt uddannet smed, men har ifølge eget udsagn altid skruet på knallerter, biler og motorcykler. Og det, der begyndte som en lille nordjysk hobbyvirksomhed, er i dag vokset til en landskendt specialforhandler af både japanske og amerikanske motorcykler, hvor Harley Davidson, Honda, Yamaha og Kawasaki naturligt nok fylder godt i den spritnye udstillingshal.

Der er lagt vægt på at skabe masser af lys og god plads til de mange udstillede motorcykler, som Finn Jensen finder i Danmark og i resten af Europa via udvalgte agenter, som typisk leverer 12 motorcykler ad gangen. Udvidelsen af udstillingsarealet kommer på et tidspunkt, hvor motorcykelsalget i Danmark trives, og hvor de fleste i branchen forventer vækst. Konjunkturerne er gunstige, og selvom der er langt op til rekordsalget i 2007, hvor 10.000 motorcykler fik nummerplade på herhjemme, er der ifølge Finn Jensen god grund til at forvente fremgang i de kommende år.

- Målgruppen for motorcykler er blevet langt større i forhold til tidligere, og vi sælger både amerikanske motorcykler til 450.000 kroner og lidt mere prisvenlige japanere til 50.000 kroner. Fællesnævneren er, at køberne kommer fra alle samfundslag, og i kraft af nettet er vi blevet synlige for kunder fra hele landet. I år har der fx været ekstraordinært mange købere fra Sjælland, og vi sælger cirka 200 motorcykler om året og har lige nu godt 70 stående. Dem vil vi gerne vise frem under de bedst tænkelige forhold, og derfor har vi valgt at bygge helt nye, flotte lokaler, siger Finn Jensen, MN Auto.

MN Auto specialiserer sig i japanske og amerikanske motorcykler.

Noget af det, der adskiller MN Auto fra andre forhandlere, er at man både kan komme med sin gamle bil eller campingvogn og bytte den ind, hvis man er på jagt efter en motorcykel. Mønstret er ofte, at de lidt mere erfarne købere skifter fra en japansk motorcykel til eksempelvis Harley Davidson, og går man til de store Harley Davidson-forhandlere, kan det ind imellem være lidt svært at få dem til at tage en gammel japaner i bytte.

- Jeg har tidligere handlet med både biler og campingvogne, og derfor er vi ikke bange for at tage noget i bytte, for vi ved som regel, hvordan vi skal få det solgt igen. På den måde er vi lidt nordjyske, for en god handel er jo en god handel, kommenterer Finn Jensen med et smil på læben.

MN Auto afholder åbningsreception lørdag d. 8. september – følg med på Facebook, som løbende opdateres med mere information.

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.