Norton får dansk importør

Norton har fået dansk importør, og lørdag 26. maj åbner dørene til et nyt showroom ved København.

Efter mange års fravær er det engelske mc-mærke Norton på vej tilbage til Danmark. Aftalen mellem Norton og den danske importør Lars Nygaard faldt på plads i starten af 2018, og lørdag 26. maj er han klar til at åbne et Norton-showroom ved København.

"Der vil være mulighed for at se de nye modeller, og man kan samtidig booke prøvekørsler til en anden dato," siger Lars Nygaard, der også forventer, at en del ældre Norton-modeller vil være at finde foran butikken lørdag.

Lars Nygaard understreger dog, at det nye showroom og serviceværksted kun er for nye Norton-modeller. "Der bliver ikke mulighed for servicering af ældre modeller eller andre mærker," siger han.

Foreløbig er der også "kun" tre nye modeller på programmet, og det drejer sig om Dominator, Commando 961 Café Racer MK II og Commando 691 Sport MK II. Norton V4 RR er endnu ikke klar, men ventes ifølge Norton på markedet i løbet af 2019.

Det nye showroom får adresse på Vangeledet 61 i Greve, og lørdagens åbent hus-arrangement løber fra klokken 10 til 14. Fremover vil der være åbent efter aftale.

Er man interesseret, kan man læse mere og følge med i udviklingen på Nortons danske hjemmeside her, ligesom det også er muligt at melde sig i ind Facebookgruppen "NORTON-MC KLUBBEN" her.

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.