Nu åbner 'Campen' igen!

Kære alle, det er os en stor fornøjelse at kunne meddele, at MC Touring Camp atter slår dørene op for besøgende tirsdag den 9. juni 2020.

Foråret er i fuld gang, alt er grønt, og MC-sæsonen er for længst begyndt. Og nu, med offentliggørelsen af den tredje fase for genåbningen af Danmark og de dertilhørende lempede restriktioner for forsamling, vil MC Touring Camp forsigtigt åbne op for gæster tirsdag den 9. juni – og dét har vi set meget frem til!

I som gæster må dog indstille jer på, at meget få ting på MC Touring Camp vil være helt, som de plejer. Service og åbningstider bliver begrænset, og der vil være nye Corona-regler, der skal overholdes.
Både på MC Touring Camp og i MCTC-regi arbejder vi derfor i øjeblikket på højtryk for at sikre de bedst mulige løsninger på rengøring, sikring af at sikkerhedsafstand kan overholdes, samt hvordan vi kan håndtere eventuelt salg af mad og drikke.

Samtidig ved vi, at I har mange spørgsmål, og det er fuldt forståeligt. Vi gør alt i vores magt for at kunne udmelde tydeligere retningslinjer snarest muligt, så følg med på hjemmesiden www.touringcamp.dk og Facebook-siden www.facebook.com/mctouringcamp, hvor nye oplysninger vil blive offentliggjort, så snart vi har dem.
Har du konkrete spørgsmål så tag direkte kontakt til campingplads-bestyreren Hanne på tlf. eller mail.

Vi glæder os til endelig at kunne byde velkommen til sæson 2020!

De bedste hilsner
Hanne // Bestyrer, MC Touring Camp

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.