Nu kan du bestille LiveWire

Harley-Davidsons første elektriske motorcykel er nu tilgængelig for bestilling via den sjællandske Cap's-forhandler og prisen er lavere end frygtet.

Den nye Harley-Davidson LiveWire er klar til det europæiske marked, og kan nu forudbestilles via Cap's eller H-D's hjemmeside. Det foregår altså på https://livewire-preorder.harley-davidson.com/da_DK eller hos Cap's-forhandleren i København – den aarhusianske afdeling vil til en start ikke kunne forhandle den nye elmotorcykel, på grund af det særlige set-up der kræves.

Forudbestiller man LiveWire, kan man forvente at få sin motorcykel til efteråret, for leveringen af de europæiske modeller starter i september måned i år. Og så er der prisen: LiveWire starter ved 281.900 kr., hvilket faktisk er en rimelig skarp pris i Harley-regi.

I første omgang bliver det kun Cap's Harley-Davidson København, der forhandler den nye LiveWire.

Det skyldes givetvis det danske afgiftssystem, der (fortsat) belønner elektriske køretøjer, hvorfor LiveWire herhjemme ligger i prislejet omkring Fat Bob, mens den i USA er dyrere end topmodellen Ultra Limited. Dén sælges så til gengæld for godt en halv million herhjemme...

For knap 300.000 kroner får man altså en Harley-Davidson, der kan accelerere fra 0-100 km/t på tre sekunder, har en teoretisk rækkevidde på 225 km i byen og 142 km ved blandet kørsel, samt den mest avancerede elektronikpakke på nogen Harley-Davidson.

Kunne du finde på at købe en elektrisk H-D på dansk slagtilbud, eller ville du hellere bruge pengene på Fat Bob, selvom den koster næsten det tredobbelte herhjemme i forhold til i Staterne?

Glemt adgangskode eller medlemsnummer?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.