Nu kommer Touring Nyt 2/2019

På fredag den 8. marts udkommer både det nye nummer af Touring Nyt og MC Guiden 2019.

Foråret er over os, og som lidt ekstra sæsonstartsinspiration kommer nu det nye nummer af Touring Nyt samt årbogen MC Guiden – begge dele naturligvis med samme lakerede omslag og limede ryg, som blev introduceret med Touring Nyt 1/2019.

MC Guiden 2019 har siden 1997 været Touring Nyts årlige præsentation af mc-nyheder og aktuelle motorcykelmodeller, og i år kan du blandt andet læse om BMW’s fintunede S 1000 RR, Harley-Davidsons elektriske LiveWire, Suzukis ”genopståede” GSX-S 1000 S Katana og alle de andre nye modeller på det danske marked.

Ligesom det nye Touring Nyt har MC Guiden også fået et løft på layoutfronten til 2019.

Touring Nyt 2/2019 har den nye Triumph Scrambler 1200 på forsiden, som vi har været nede at prøve uden for Faro i Portugal. Du kan læse om vores første indtryk af den samt tre brugte motorcykler i 90.000 kroners prisklassen, foruden tests af Bridgestones Battlax T31-dæk og flipup-hjelmen Shoei Neotec II.

Bladet rummer også rejsehistorier fra fem kammeraters 1.600-kilometers rejse gennem Vietnam samt en tur ned gennem Europa, der endte med kardan-havari og et møde med BMW-guden "Der Bonner". Desuden er der reportager fra det årlige Motorshow i Herning og "Prinsens Jule Kur", der forener offroadkørsel og nissekostumer på underholdende vis, foruden en artikel om højskolearrangementet "Motorcykelfascination" i Brandbjerg.

Touring Nyt og MC Guiden lander i medlemmernes postkasser i løbet af ugen, og vil kunne tilgås digitalt på Mit MCTC fra fredag den 8. marts.

Rigtig god læselyst!

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.