MC nyheder

Ny 650-cruiser fra Royal Enfield?

Indisk spionvideo bekræfter, at der meget vel kan være en ny 650-cruiser på vej fra Royal Enfield.

Hvis man skal tro det store internet, så brygger Royal Enfield på en ny cruiser- eller bobberversion af deres populære 650-twin-modeller Interceptor og Continental. Det er i hvert fald, hvad flere udenlandske mc-medier beretter om. Og nu bakker en ny spionvideo påstanden op.

Den indiske YouTube-bruger Karthick Jay har for nylig spottet en "mørklagt" Royal Enfield, som meget vel kunne være en testversion af den nye 650-cruiser. Videoen kan du se herunder.

Royal Enfield har ikke officielt meldt noget ud endnu, men successen med de to nuværende 650'ere taget i betragtning er det på ingen måde utænkeligt, at en ny cruiser- eller bobberudgave snart rammer forhandlerne. Måske allerede i starten af 2021.

 

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.