MC nyheder

Ny Aprilia Tuareg 660 bliver testet

Nye spionfotos afslører, at Aprilia er i gang med at teste deres kommende adventuremodel i mellemklassen: Tuareg 660.

Det er ikke første gang, Aprilia prøver kræfter med en adventuremodel ved navn Tuareg. Den italienske producent har tidligere haft Tuareq-modeller på programmet – eksempelvis Tuareg Wind 125 som ses på billedet ovenfor.

Det var tilbage i 1980'erne og 1990'erne som forløber for den populære 1-cylindrede Pegaso 650, der sidenhen (og langt ind i det nye årtusinde) var Aprilias go-to-adventurebike.

Men nu kan en ny Tuareg meget vel være på vej. Det er i hvert fald, hvad en række spionfotos viser. Her bliver den såkaldte "Tuareg 660" testet, og selvom det fortsat er sparsomt med oplysninger, så bygger den højst sandsynligt på Aprilias ditto nye 660-modeller, RS 660 og Tuono 660, som gerne skulle ramme forhandlerne her i 2021.

 

Prototypen på Aprilias nye Tuareg 660 er nu blevet spottet på vejene.

 

En prototype af Tuareg 660 blev også vist frem på EICMA i 2019. Men dengang var den indkapslet i et glasbur fyldt med planter og anden bevoksning, der mildest talt gjorde det svært at sige noget om motorcyklen.

Med de nye spionfotos kan vi nu se (og gætte os til), at Tuareg 660 kommer til at dele motor med RS 660 og Tuono 660 – formodentlig med tilpasset stel, udstødningssystem og bagsvinger – ligesom den højst sandsynligt får 21" forhjul og 18" baghjul med (slangeløse) trådegerfælge.

Aprilia har ikke selv meldt noget officielt ud endnu, men mon ikke det er lige om hjørnet. Vi følger i hvert fald sagen og bringer seneste nyt om Tuareg 660 her på siden. Og med den nye nordiske Piaggio Group-distributør på plads kan vi sikkert også hurtigt få priser oplyst på den nye Tuareg 660, når den – forhåbentligt – snart er klar til produktion.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.