Ny bestyrer på MC Touring Camp

Mikael Leen er ny bestyrer på MC Touring Camp. Sammen med Lenette Salholt Jonsson står han klar til at byde gæsterne velkomne til 2019-sæsonen, der skydes i gang skærtorsdag 18. april.

Fra 1. marts 2019 har MCTC ansat en ny bestyrer på MC Touring Camp. Den nye mand på pladsen hedder Mikael Leen og har en baggrund som håndværker. Mikael har desuden arbejdet på boreplatforme, været ude at sejle og haft selvstændigt firma.

Mikael kan med andre ord rigtig mange forskellige ting, og det er der i høj grad brug for på Campen. Vi håber, at alle vil tage rigtig godt imod Mikael, som i øvrigt kører på en Honda CBR 1000.

I den forbindelse har MCTC også sagt farvel til Thomas Lynbech. Thomas har været bestyrer på Campen i to år, men skal nu videre til nye udfordringer. MCTC takker Thomas for indsatsen og ønsker held og lykke fremover.

Traditionen tro åbner MC Touring Camp skærtorsdag, som i år falder 18. april. Følg med på her på hjemmesiden, på Facebook og i Touring Nyt, hvor der vil komme mere information omkring arrangementet.

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.