MC nyheder

Ny, billigere LiveWire

  • LiveWire S2 Del Mar MCTC (2).jpg
  • LiveWire S2 Del Mar MCTC (3).jpg
  • LiveWire S2 Del Mar MCTC (5).jpg
  • LiveWire S2 Del Mar MCTC (1).jpg

Harley-Davidsons elmærke LiveWire har netop præsenteret en ny model, der skal gøre elektriske motorcykler mere tilgængelige for masserne.

Der har været lidt stille fra LiveWire, siden det blev meldt ud, at den elektriske Harley-Davidson sprang ud som selvstændigt mærke sidste sommer. På vores breddegrader er opdelingen sågar ikke slået igennem nu, og "LiveWire One" sælges derfor stadig som "Harley-Davidson LiveWire", men nu er der nyt fra amerikanerne – endda i form af en helt ny model.

Lav vægt
Den anden model i Harley-Davidsons elektriske spinoff-mærke LiveWire bærer navnet S2 Del Mar, og skiller sig ud med semigrove 19”-hjul og et nøgent ”urban street tracker”-design inspireret af Harley-Davidson gamle flattrack-racere. Modsat den store LiveWire 1 har S2 Del Mar ikke et traditionelt stel uden om batteripakken, men bruger den i stedet som medbærende element, hvilket holder vægten under 200 kilo.

De første 100 Launch Edition-modeller fås i enten grå eller denne lilla lak – de er håndmalet, og processen tager fem dage.

Med 80 hestekræfter på lager giver det den elektriske motorcykel en 0-100 tid på 3,5 sekund, mens rækkevidden skulle ligge omkring 160 kilometer på en opladning. Enlig Brembo-caliper fortil, forspændingsjusterbar monoshock-fjeder bagtil og knapperne på styret kendes fra benzinmotorcykler, og både LED-forlygten og den runde TFT-instrumentering er lånt fra den nye Harley-Davidson Sportster S.

Kommer til foråret
De første 100 ”Launch Edition”-modeller blev udsolgt på minutter, men en fuld produktion af LiveWire S2 Del Mar starter til foråret. Baseret på den amerikanske og danske pris på den oprindelige LiveWire One, forventer vi af den nye S2 kommer med en pris på cirka 160.000 danske kroner.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.