MC nyheder

Ny dansk Husqvarna-forhandler

  • 38641_Svartpilen 401 2018.jpg (2)
  • 27204_701 Supermoto 2017.jpg (2)
  • 39517_Vitpilen 701 2018.jpg (2)

Husqvarna Motorcycles går fra én til to danske forhandlere.

KTM-ejede Husqvarna har hidtil kun haft én forhandler i Danmark, F.I. Motorcykler i Sorø, men det bliver der lavet om på nu. Jensens Motorcykler i Horsens, som også er autoriseret KTM-forhandler, har meddelt, at forretningen udvider med sortimentet med netop motorcykler fra Husqvarna og bliver autoriseret forhandler.

"Allerede da vi startede som KTM-forhandler, var interessen for Husqvarna vakt, og nu kan vi så kalde det en realitet," siger Brian Jensen, indehaver af Jensens Motorcykler, og tilføjer: "Vi går så småt i gang med ombygningen af forretningen og håber at kunne præsentere motorcyklerne i forretningen indenfor den næste måneds tid (til august 2018, red.)".

Hos F.I. Motorcykler i Sorø er man begejstrede for nyheden om endnu en forhandler og håber, at det kan være med til at gøre Husqvarna mere kendt i Danmark.

"Jeg ser frem til en større udbredelse af mærket og tror på, at det bliver rigtig godt med endnu en forhandler," siger Finn Ingemann, indehaver af F.I. Motorcykler.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.