MC nyheder

NY DATO: Egeskov MC Træf 2021 udsættes

Egeskov MC Træf 2021, som er ét af Danmarks største årlige mc-træf, bliver ikke afholdt 24. april. Træffet er foreløbigt udskudt til lørdag 18. september 2021.

Når Egeskov slår dørene op til en ny sæson lørdag 24. april 2021, bliver det uden motorcykeltræf. Det oplyser Egeskov til MCTC.

"Det er blevet til en festlig tradition at åbne Egeskovs sæson i april med et stort MC Træf. Men for 2. år i træk må vi nu udskyde datoen på grund af Covid-19 og regler for forsamlinger. Men ingen skal snydes for en god dag på Egeskov, så vi kigger med optimisme frem og har sat en ny dato for Egeskov MC Træf lørdag 18. september 2021," fortæller direktør Henrik Neelmeyer fra Egeskov.

Du kan læse mere om træffet – der er ét af Danmarks største årlige mc-træf – på Egeskovs Facebookside. Direkte link til 2021-Facebookeventet finder du her, ligesom træffet også er med i MCTC's onlinekalender, som løbende opdateres (også hvis den nye dato bliver ændret).

Da greven fik en fiks idé

Egeskov MC Træf startede med, at greve Michael Ahlefeldt foreslog sit personale, om man ikke skulle lade alle, som ankom på en motorcykel, få fri adgang til Egeskov på åbningsdagen – det kunne være så hyggeligt og passede godt til Egeskovs udstillinger med køretøjer og grevens egen passion for motorcykler.

Det var der cirka 4.000 motorcyklister, som også syntes var en vældig god ide, og de ankom den første gang på to hjul uafbrudt hele dagen igennem.

Hvert år kigger 4.000-7.000 motorcyklister forbi alt efter vejret. Egeskov får nu hjælp af frivillige fra sportsforeninger og Hjemmeværnet til at kunne gennemføre eventet og gøre det til en god og sikker dag, hvor det hele glider stille og roligt.

 

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.