MC nyheder

Ny Ducati 959 på trapperne?

En amatørfotograf stødte på en camoufleret Ducati V4 Streetfighter på en tankstation – men bag den holder noget endnu mere interessant...

Selvom den kommende streetfighter-version af Ducatis Panigale V4-topmodel endnu ikke er endeligt offentliggjort i gadeklar udgave, er modellen med navnet Streetfighter V4 både bekræftet og fremvist til blandt andet dette års Pikes Peak Hill Climb.

En model, vi dog ikke har set noget officielt til før nu, er Panigale-lillebroderen "959", som vi dog nu kan sige, formentlig kommer i en ny version til næste år. En Ducati-entusiasts optagelser af den ny V4 Streetfighter på en tankstation viser nemlig også en anden camoufleret motorcykel, der lader til at være en ny 959-model med opdateret kåbe i aggressiv Panigale-stil a la storbror-V4.

En ny udstødning med kun ét lydpotte er også synlig, og så ser det umiddelbart ud til, at det ene forrør løber på fuldstændig samme måde som nu, ud gennem højre kåbeside, hvilket kunne indikere, at 959 fortsat benytter en version af den 955-kubik V2-motor, som den nuværende model, og altså ikke en mindre V4-variant, hvilket ellers har været rygtet.

Hvordan virkeligheden forholder sig, finder vi nok senest ud af til EICMA-udstillingen i november, hvor modellen forventes offentliggjort. Se begge modeller i videoen fra "MotorCisa" herunder:

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.