MC nyheder

Ny Indianer i butikkerne

FTR 1200 fra amerikanske Indian er nu landet herhjemme og kan dermed ses (og ikke mindst prøves) på dansk grund.

Indian Motorcycle præsenterede i oktober 2018 den nye Indian FTR 1200, der er inspireret af flat track racing i USA og tilpasset gadebrug.

Priserne starter herhjemme ved 234.999 kroner, og Jensens Motorcykler er første skandinaviske forhandler, som kan præsentere den nye Indian FTR 1200 – så den står allerede nu klar i butikken på Kometvej i Horsens til prøvetur.

Indian FTR1200 kombinerer race-inspireret design og stilfuld håndtering med en opretsiddende kørestilling, og Indian Motorcycle har satset stort på den nye model, som, de håber, vil nå ud og ramme et andet publikum end deres nuværende cruiser-modeller.

Touring Nyt har allerede prøvet den nye flat track-racer ved præsentationen i USA, og det kan du læse om i næste nummer, der udkommer sidst på måneden - og hvis du ikke allerede modtager magasinet, kan det bestilles her!

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.