MC nyheder

Ny Low Rider S: Mørk H-D med 114-motor

  • harley-davidson low rider s mctc (13).jpg
  • harley-davidson low rider s mctc (10).jpg
  • harley-davidson low rider s mctc (8).jpg
  • harley-davidson low rider s mctc (11).jpg
  • harley-davidson low rider s mctc (12).jpg
  • harley-davidson low rider s mctc (2).jpg
  • harley-davidson low rider s mctc (4).jpg
  • harley-davidson low rider s mctc (6).jpg
  • harley-davidson low rider s mctc (7).jpg
  • harley-davidson low rider s mctc (1).jpg
  • harley-davidson low rider s mctc (5).jpg

Harley-Davidson er begyndt at løfte sløret for deres 2020-modeller, og første nyhed er den sortlakerede og stærkere Low Rider S.

Da Harley-Davidsons Dyna-serie blev optaget i den store nye Softail-familie sidste år, blev også FXLR Low Rider monteret med skjult monobagdæmper og 107-versionen af H-D's Milwaukee-Eight-motor. Stilen oser dog stadig af den originale Low Rider fra 1977 med lavt sæde, ni-egede alufælge og instrumenter på tanken.

Nu har Harley-Davidson dog præsenteret en ny version med navnet Low Rider S, der tager mere indflydelse fra 1980'ernes kystområder i det sydlige Californien med hævet motocross-styr, solosæde med lændestøtte og en lille lygteskal til at tage det værste fartvind.

Mens den normale Low Rider bruger 107-motoren, har Low Rider S den store 114-version af Milwaukee-Eight.

Low Rider S kendes nok hurtigst på sine mørklagte detaljer, for i forhold til den normale Low Rider er både  motor, udstødning, instrumenter og stort set alt, der ellers har været blank krom, lakeret sort. LED-baglygten har desuden mørktonet glas, og fælgene er udført i mat bronze, mens lakering af tank, skærme osv. kan levers enten i sølv eller sort.

Den største forskel på Low Rider og Low Rider S er dog, at den nye S-model bruger den store 114-version af Milwaukee-Eight-motoren, der yder 94 hk og 155 Nm fra 1.868 kubik i stedet for 87 hk og 145 Nm fra 1.745 kubik. Derudover har Low Rider S 43mm USD-forgaffel med to grader stejlere kronrørsvinkel og dobbelte 300mm bremseskiver fortil.

På performancefronten er Low Rider S altså et skridt op fra den normale Low Rider. Hvornår den lander i de danske butikker er endnu uvist, men prisen forventes at starte ved 333.900 kroner.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.