MC nyheder

Ny mc-messe i København

Når mc-messerne løber af stablen i 2020, bliver det med en ny en af slagsen på Sjælland.

En ny mc-messe vil næste år finde sted i København – nærmere bestemt i Bella Center på Amager. Den nye udstilling får navnet Life On Wheels og slår dørene op i weekenden 8. og 9. februar 2020.

Messen arrangeres af Motorcykel Importør Foreningen (MIF) og ASP Event, der også står bag det årlige Motorshow i Messecenter Herning.

”Det er 11 år siden, vi sidst har haft en mc-udstilling i Bella Center, så vi glæder os rigtig meget,” siger Lars Green fra ASP Event.

Under messen i Bella Center vil hele den danske mc-branche udstille nyeste modeller, trends og udstyr. Og med de nye rammer bliver udstillingen udvidet med blandt andet biler, e-bikes og motorcykelopvisning i verdensklasse, lover arrangørerne. Der vil desuden være lounge-område med underholdning og mc-præsentationer af 2020-modeller, og mon ikke der også kommer lidt motorsport.

Life On Wheels afholdes i weekenden 8. og 9. februar 2020 i Bella Center, København. Ugen inden – 31. januar til 2. februar – slår arrangørerne dørene op til Motorshow i Messecenter Herning.

Se alle aktuelle udstillinger i vores kalender.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.