MC nyheder

Ny Multistrada spottet

Flere medier har de seneste dage bragt billeder af Ducatis kommende Multistrada-model, der er i gang med de afsluttende tests – og den største nyhed er skiftet fra V2 til V4.

Det har længe været kendt, at den nuværende Multistrada 1260 stod til en udskiftning i 2020. Med coronavirus indflydelse verden over, og i Italien især, har det dog været udvist, om den store rejseenduro ville nå at lande i år. Nye spionbilleder tyder dog på, at modellen nærmer sig produktion, så måske får vi alligevel den færdige model at se senere på året.

200-hestes touring?
Den største nyhed ved den nye Multistrada er, at den gamle V2'er droppes til fordel for en version af Ducatis nye V4-motor. Den baseres formentlig på Streetfighter-modellen, men tunet til i endnu højere grad at prioritere bund- og mellemområdet. Rygtet vil dog vide, at effekten stadig holder over 200 hestekræfter – en solid opgradering fra de nuværende 158.

Den nye Multistrada V4 får en version af Streetfighter V4's motor, måske endda med over 200 hestekræfter.

Andre synlige forskelle er en tosidet svinggaffel, modsat den monobagsvinger som Multistrada 1260 bruger, samt overgangen til 19" forhjul. Den store Multistrada har ellers hidtil kørt med 17", men de fleste konkurrenter er skiftet til 19", hvilket giver et mere terrænegnet udseende, selvom den spottede Multistrada V4 har gadedæk på.

Fartpilot med radar
Centralt på fronten, mellem forlygterne, ses også et radarmodul, der viser at den nye Multistrada V4 kommer til at få adaptiv fartpilot, der selv holder afstand til forankørende, ligesom vi for nylig skrev, at BMW var klar med. Generelt forventes teknikpakken at blive opdateret på den nye Multistrada, der formentlig også vil debutere end ny, større TFT-skærm.

Det er cirka, hvad vi ved om Ducati Multistrada V4 på nuværende tidspunkt, men vi håber at kunne bringe mere senere på året, når modellen formentlig bliver præsenteret med salgsstart i 2021.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.