MC nyheder

Ny nordisk Michelin-distributør

Duell Corporation har indgået en distributionsaftale med Michelin. Fra december vil Michelins motorcykel- og scooterdæk være tilgængelige i Duells importsortiment i Finland, Sverige og Danmark.

Duell Corporation er en af de førende distributører af powersports-produkter på det nordiske og baltiske marked og vokser hurtigt også i Europa. Duells importportefølje omfatter mere end 290 topmærker, og virksomheden har nu indgået en større distributionsaftale med Michelin. Fra december 2021 vil Duells importsortiment i Finland, Sverige og Danmark blive suppleret med Michelin-motorcykel- og scooterdæk.

Duells CEO Jarkko Ämmälä udtaler: "Jeg er meget glad for at have legendariske Michelin med i vores produktsortiment. Det seneste år har været meget vigtigt for væksten og udviklingen af vores virksomhed. Vi er netop blevet noteret på aktiemarkedet, og aftalen med Michelin er en glimrende fortsættelse af vores succeshistorie. Vi har allerede et meget omfattende udvalg af mærker, og Michelin tager det til et nyt niveau".

Se og læs mere om Michelin-sortimentet på Duells side her.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.