MC nyheder

Ny Norton i 2018

  • norton-650-2018-scrambler-concept-prototype-motofire-2-1-800x547.jpg
  • InxNAwoXSUmaPx-DkR45IQ.jpg

Den britiske mc-producent vil i år lancere en ny, billig indstigningsmodel, så almindelige dødelige igen kan få råd til at køre Norton.

Det klassiske mc-mærke Norton har de seneste år mest været kendt for deres hundedyre V4 RR superbike, men i år kommer de med en motorcykel til masserne. Sidst i 2018 forventer briterne nemlig at have deres Urban Tracker koncept klar til produktion.

Norton Urban Tracker er en 650-kubiks motorcykel i scrambler-stil, der i tidens ånd kombinerer klassiske linjer med moderne teknik. Triumph, Ducati og BMW har alle haft stor succes med hver deres udgave af de rå scrambler-modeller, og det er dette marked, som Norton vil tage del i.

Motoren i Urban Tracker er en ny parallel-twin på 650 kubikcentimeter, der er udviklet fra halvdelen af den V4'er, der sidder i Nortons superbike. Den forventes at yde omkring 100 hk, men der går rygter om, at den vil være at finde i flere kommende Norton-modeller i både lavere og kraftigere versioner, måske endda med turbolader.

Urban Scrambler kommer både i en gadeorienteret og en terrænorienteret version, og Norton sigter efter en pris under de 200.000 kr., der er nødvendig for at gøre den konkurrencedygtig i feltet af de førnævnte mærker som Triumph, Ducati og BMW.

Vi håber, Norton kan holde tidsplanen, så vi kan få lov at prøve Urban Tracker i 2018!