MC nyheder

Ny Norton i 2018

  • norton-650-2018-scrambler-concept-prototype-motofire-2-1-800x547.jpg
  • InxNAwoXSUmaPx-DkR45IQ.jpg

Den britiske mc-producent vil i år lancere en ny, billig indstigningsmodel, så almindelige dødelige igen kan få råd til at køre Norton.

Det klassiske mc-mærke Norton har de seneste år mest været kendt for deres hundedyre V4 RR superbike, men i år kommer de med en motorcykel til masserne. Sidst i 2018 forventer briterne nemlig at have deres Urban Tracker koncept klar til produktion.

Norton Urban Tracker er en 650-kubiks motorcykel i scrambler-stil, der i tidens ånd kombinerer klassiske linjer med moderne teknik. Triumph, Ducati og BMW har alle haft stor succes med hver deres udgave af de rå scrambler-modeller, og det er dette marked, som Norton vil tage del i.

Motoren i Urban Tracker er en ny parallel-twin på 650 kubikcentimeter, der er udviklet fra halvdelen af den V4'er, der sidder i Nortons superbike. Den forventes at yde omkring 100 hk, men der går rygter om, at den vil være at finde i flere kommende Norton-modeller i både lavere og kraftigere versioner, måske endda med turbolader.

Urban Scrambler kommer både i en gadeorienteret og en terrænorienteret version, og Norton sigter efter en pris under de 200.000 kr., der er nødvendig for at gøre den konkurrencedygtig i feltet af de førnævnte mærker som Triumph, Ducati og BMW.

Vi håber, Norton kan holde tidsplanen, så vi kan få lov at prøve Urban Tracker i 2018!

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.