Ny rabataftale: Spar penge på reparationer

MCTC kan nu tilbyde medlemmerne en ny rabataftale med mc-værkstedet Custom Coating i Ørum, der giver 10 procent rabat på både værkstedstimer og plejeprodukter.

Måske kan du huske artiklen med ”brødrene pulverlak” fra Touring Nyt 4/2018, som beskrev Custom Coating-ejerne Kenneths og Steffens opvækst i motorcykelverden? Nu har brødrene fra Custom Coating i Ørum mellem Viborg og Randers udvidet forretningen fra ren pulverlakering til også at tilbyde motorcykelværksted.  Og med det kommer en rabataftale til alle MCTC-medlemmer, der nu sparer 10 % på værkstedstimer såvel som plejeprodukter. 

- Det har længe været en drøm for os at komme mere ind på motorcykelmarkedet, og derfor glæder vi os ekstra meget til det her kapitel af forretningen, siger Kenneth Aas Petersen.

Med den nye rabataftale får MCTC-medlemmer 10 % rabat på både værkstedstimer og plejeprodukter.

Så hvor Custom Coating tidligere kun tilbød lakeringer til motorcykellisterne, kan man nu købe hele pakken. Booker man f.eks. vinteropbevaring hos brødrene, kan man udover service også vælge at få opgraderet lakeringen på fælgene, gaffelbenene eller andre dele.

Foruden MC-værkstedet og vinteropbevaringsmulighederne har Custom Coating også indrettet en ventelounge ud over det sædvanlige. Venterummet indeholder nemlig både billard/pool bord, sofaområde, samt bar.

- Vi vil gerne give vores kunder en oplevelse, når de kommer forbi vores butik, siger Steffen Aas Petersen.

Custom Coating holder til på Industrivej 6 i Ørum, 8830 Tjele, og for at få adgang til denne og alle de andre rabataftaler skal du være medlem af MCTC - det koster 190 kr. årligt og kan bestilles lige her.

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.