Ny sjællandsk Honda-forhandler

Honda MC Danmark udvider forhandlernettet i den østlige del af landet med en ny autoriseret forhandler i Nordsjælland.

Med generel fremgang i motorcykelbranchen og ikke mindst stigende efterspørgsel efter Honda-motorcykler opruster Honda med ny forhandler. Denne gang i Nordsjælland hvor CPH Motorcykler, med udgangspunkt i forretningen i Kvistgård, vil sikre lokal repræsentation med både forhandling af nye og brugte motorcykler samt naturligvis fuldt autoriseret Honda-serviceværksted.

CPH Motorcykler ApS drives af Ragnar Lauritzen og René Fitzwilliams i partnerskab og begge har gedigen erfaring fra både MC- og bilbranchen.

”Vi har gennem de seneste år med stor fornøjelse drevet forretning baseret på vores værksted og salg af brugte motorcykler, men kunne klart fornemme et udækket behov i området for en autoriseret Honda forhandling. Honda mærket stemmer perfekt sammen med vores passion for god kvalitet og et højt serviceniveau og med stadigt stigende salgstal i markedet, mener vi at tidspunktet er helt rigtigt”, udtaler Ragner Lauritzen.

”Der er helt sikkert et stort potentiale for mærket i Nordsjælland”, bekræfter René Fitzwilliams.

Lokalerne på Oldenvej 41 danner rammen om den nye Honda forhandling og CPH Motorcykler lover et fedt og inspirerende showroom med – vigtigst af alt – en god stemning og fokus på at give kunderne lidt mere end de forventer.

Glemt adgangskode eller medlemsnummer?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.