MC nyheder

Ny special-Brutale med stjerner og striber

  • _8506924@.jpg
  • _8506937@.jpg
  • _8506902@.jpg
  • _8507505@.jpg
  • _8506837@.jpg
  • _8506779@.jpg
  • _8506807@.jpg

MV Agusta har netop lanceret end nummereret særudgave af deres Brutale 800 RR med tilnavnet "America" - kan I gætte farvekombinationen..?

Patrioter i Guds eget land kan fra denne måned få sig en motorcykel i samme farver som flaget på deres veranda. MV Agusta har nemlig præsenteret en specialmodel af deres 3-cylindrede nøgenmaskine med det fulde navn Brutale 800 RR America.

Modellen er, navnet til trods, ikke kun forbeholdt amerikanske kunder, men den produceres kun i begrænset antal, og alle eksemplarer har et produktionsnummer påtrykt instrumenthuset. 'America' adskiller sig kun fra den andre Brutale'r i form af udseende, men den blå metallak med sort/hvide detaljer og knaldrødt sæde og stel er nu rigeligt til at kende den fra en normale Brutale 800 RR.

MV Agusta lavede også en "America"-version af sidste års Brutale 800 (tv.), og italienerne faktisk har lavet blå/hvide/røde specialmodeller siden S 750 America fra 1975 (th.).

MV Agusta udgav en lignende America-model af Brutale 800 sidste år, men den nye RR-udgave byder på en hel del ændringer - selvom de ikke er synlige. Til 2018 har italieneren nemlig fået ny gearkasse og balanceaksel, redesignede luftindtag og udstødning samt opdateret stel med motoren som medbærende element - og så har elektronik som motorstyring og traction-control også fået en ordenlig overhaling.

På designfronten er den tydeligste forskel en rød stribe på fælgkanterne - men Brutale ser stadig brutal ud, så vi synes, at italienerne har valgt rigtigt, når de har prioriteret tekniske opdateringer og en Euro4-godkendelse.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.