Ny streetfighter-H2 lækket

  • Kawasaki Z H2 MCTC.jpg
  • Kawasaki Z H2 MCTC2.jpg
  • Kawasaki Z H2 MCTC6.jpg
  • Kawasaki Z H2 MCTC4.jpg
  • Kawasaki Z H2 MCTC5.jpg

Netop nu florerer en række billeder på internettet, der angiveligt viser en kommende Kawasaki "Z H2", som bliver officielt præsenteret 23. oktober.

Det er efterhånden et par uger siden, at Kawasaki første gang tirrede os med, at en ny kompressorladet model i deres H2-serie, som i forvejen tæller Ninja H2, sportstoureren H2 SX og baneraceren H2R, var i støbeskeen.

Sidste uge blev det så offentliggjort, at modellens navn er Z H2, og at vi kunne glæde os til 23. oktober, hvor den ville blive præsenteret. Så længe behøvedes vi dog ikke vente, for denne weekend er en række billeder dukket op, der viser adskillige detaljer på den nye nøgne H2.

Kawasaki Z H2 bliver en kåbeløs streetfighter baseret på den kompressorladede Ninja H2.

Hvad ved vi om Z H2?
Intet er selvsagt officielt endnu, men der er alligevel en del ting vi kan udtale os om. For det første er det tydeligt, at selvom udseendet ligger tæt op ad den nøgne Z 1000, er det den kåbeklædte H2, modellen bygger på. På billederne kan man nemlig se et trellisstel titte frem som på H2, mens Z 1000 bruger en åben alu-ramme.

Der er heller ingen tvivl om, at instrumenteringen bliver digital med en stor central TFT-skærm a la den nye Ninja 650. Styrbetjeningen ligner den fra H2 SX, så hvis knapperne betyder det samme, vil Z H2 have fartpilot som standard, mens varmehåndtag ikke optræder på den afbillede model.

231 hk uden kåbe?
Der er nok heller ikke megen tvivl om, at motoren bliver en version af den kompressorladede rækkefirer på 998 kubik, der også sidder i de andre H2'ere. Spørgsmålet er så, om det bliver i H2 SX-modellens 200-hestes version, den fulde 231-hestes pakke fra Ninja H2, eller noget helt tredje? Det ved vi ikke endnu, men med både den nye Ducati Streetfighter V4 og MV Agusta Brutale 1000 med 200+ hk som konkurrenter, bliver det spændende at se, hvor langt Kawasaki skruer op!

Indtil det bliver afsløret den 23. oktober, kan I se en af de officielle teaservideoer herunder, der blandt andet viser den nye TFT-skærm:

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.