Ny Ténéré 700 på verdensturné

Den længeventede adventure-Yamaha lader nu til endelig at være klar til lancering, efter den verdensomspændende test af prototypen er overstået.

For to år siden savlede vi over Yamahas "T7 Concept" til EICMA-udstillingen i Milano, og til EICMA 2017 sidste år savlede vi så videre (omend lidt skuffede) over endnu en prototype: Nemlig "Ténéré 700 World Raid Concept". Men nu skulle det eftersigende være slut med koncepter og tid til den ægte vare, så vi krydser for, at tredje gang er lykkens gang for Yamaha på EICMA 2018.

Det seneste halve år har prototypen nemlig turneret kloden, først i Australien, siden Morocco, derefter Sydamerika og nu, afslutningsvis, Europa. Dette sidste stræk bragte Yamaha'en fra Wales til Andorra i hænderne på fire erfarne adventure-motorcyklister, og i pressemeddelelsen hedder det, at "nu hvor World Raid-turen er gennemført, er det eneste der mangler, lanceringen af den snarligt offentliggjorte Ténéré 700 produktionsmodel."

Den kommentar efterfølges af "følg med 5. november", så vi satser på at kunne bringe flere detaljer om den MT-07-baserede adventuremaskine, når vi tager til EICMA-udstillingen om få uger. Indtil da kan du se prototypens sidste tur gennem Europa i videoen her:

Glemt kodeord?

Indtast dit medlemsnummer og tryk reset. Hvis du ikke har en e-mail adresse tilknyttet dit abonnement skal du ringe til MCTC på 86 11 62 00

Ændre dit kodeord

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet dit nuværende kodeord forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.