Ny Zero på vej

Amerikanske Zero Motorcycles giver i en sløret video det første glimt af deres nye elmotorcykel SR/S, som bliver endeligt præsenteret den 24. februar 2020.

Da vi i Touring Nyt nummer 9/2019 testede Zero SR/F, var vi ret imponerede over, hvor stort et skridt fremad den nye platform udgør for den californiske elmotorcykelproducent. Og nu kommer der så endnu en model baseret på samme ramme og motor: Zero SR/S.

Elektrisk sportstouring?
Intet er officielt endnu, men rygterne vil vide, at SR/S er en fuldkåbe-version af SR/F, der lander et sted i sportstouring-segmentet tænk en model a la Ducati SuperSport. På den slørede video ligner det i hvert fald, at SR/S har kåbeglas og dobbelte forlygter, og der har sågar floreret spionfotos af en SR/S med sidetasker på.

Motoren bliver nok samme Z-Force 75-10 som i SR/F, hvilket betyder 110 hk og 190 Nm, og med en 14,4 kWh-batteripakke ender den officielle rækkevidde ved blandet kørsel sikkert mellem 150 og 200 kilometer. Men det ved vi naturligvis mere om efter den 24. februar, og indtil da kan I jo prøve at fange et glimt af Zero SR/S i videoen herunder:

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit medlemsnummer nedenfor og tryk ”nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.