MC nyheder

SP2H-kurser med Camp-forplejning

  • tr2.jpg
  • CAMP.jpg

SikkerPå2Hjul har åben for tilmeldinger til nye spændende kørekurser i 2021, hvor forplejning på MC Touring Camp er både tæt på og en del af pakken efter en dag på Ring Djursland i slutningen af maj.

SikkerPå2Hjul er klar med nye datoer for kørekurser, og der er åben for tilmelding med nye spændende tilbud til 2021. Blandt dem er et nyt kombinationstilbud 21. og 22. maj på Tradium Ring Djursland, som MC Touring Camp er en aktiv del af.

Ved valg af fredagens separate kursus 21. maj får du 4 lektioner af 45 minutter - med 15 minutters pause imellem lektionerne. Samtidig er aftensmad og en kop kaffe på MC Touring Camp inkluderet i prisen, som er 495 kroner. Du kan bestille og booke fredagskurset direkte via linket her

Heldagskurset 22. maj indeholder 8 lektioner og flere udfordrende øvelser, som alle er rettet mod at gøre hver enkelt motorcyklist bedre og mere sikker ude på vejene. Kurset vil variere med både langsomkørsel (snævre manøvre), men også øvelser hvor hastigheden mere ligner det som man møde ude i trafikken, og alle øvelser foregår på den kuperede Ring Djursland-bane. Heldagskurset koster 1.395 kroner, og du kan bestille og booke heldagskurset direkte via linket her

Man kan også vælg en pakkekombination som indeholder: SP2H fredag inklusive aftensmad og kaffe på MC Touring Camp plus et heldags køreteknisk kursus lørdag 22. maj inklusive morgenmad på Campen inden man går i gang - og efterfølgende frokost på Tradium Ring Djursland. Denne samlede pakke koster 1.890 kroner, og den får man ved at bestille de to ovennævnte separate kurser.

 

Bemærk at man skal være medlem af MCTC eller følges med et medlem af MCTC for at kunne overnatte på MC Touring Camp. Opsætning af eget telt på Campen er gratis, men det koster 75 kroner pr. nat. Leje af hytter fra 150 kroner pr. nat er udelukkende for hytteleje - overnatningsbetaling på 75 kroner skal fortsat betales – og der åbnes for booking af hytter og teltpladser 5. januar 2021. Man skal huske at forhåndsreservere et teltskilt inden ankomst mod præsentation af gyldig tilmelding til kurset.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.