MC nyheder

Nye KTM RC til A1 og A2

  • KTM RC 390 RC 125 MCTC (1).jpg
  • KTM RC 390 RC 125 MCTC (5).jpg
  • KTM RC 390 RC 125 MCTC (3).jpg
  • KTM RC 390 RC 125 MCTC (4).jpg
  • KTM RC 390 RC 125 MCTC (7).jpg

KTM RC 390 og RC 125 er tilbage i nye og forbedrede versioner med teknik og udstyr, der normalt er forbeholdt langt større motorcykler. Se info og billeder i artiklen her.

KTM’s kåbeklædte A1/A2-racere RC 125 og RC 390 gør comeback i østrigernes modelprogram i opdateret version med fornyet teknik og dugfriskt design. Der er således stort set ikke genbrugt ét panel fra forgængeren, og den nye kåbe skulle give bedre vindbeskyttelse, mere plads til bevægelse for føreren samt et Grand Prix-inspireret udseendet.

Der er så lidt kåbe som muligt på trellis-bagenden for at give modellerne en aggressiv profil.

Stellet er også opdateret med en helt ny bagdel i rørgitterkonstruktion, der er 1,5 kg lettere end tidligere. ByBre-bremserne skærer endnu et lille kilo af vægten, og så er de nye fælge hele 3,4 kg lettere end forgængerens. Kombineret med ny WP Apex-affjedring med justerbarhed i begge ender tegner det godt for køreegenskaberne, mens motorerne er de Euro 5-opdaterede énstampere vi kender fra 125 Duke og 390 Duke.

TFT-skærm og justerbar affjedring er ikke hverdagskost i A2-klassen.

Begge modeller har TFT-skærm med mobilopkobling, og RC 390 tilbyder derudover kurve-ABS og traction-control foruden mulighed for quickshift – imponerende i denne klasse. De nye KTM'er lander til marts måned 2022, og priserne kendes endnu ikke.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på info@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.