MC nyheder

Nye motorcykler til politiet

Udbudsfasen om hvem, der skal være leverandør af politiets nye motorcykler, er afsluttet, og ordensmagten skal fra næste år køre Yamaha.

Fra starten af 2018 kommer det danske politi til at opdatere vognparken med nye Yamaha FJR 1300 AE motorcykler. FJR 1300 er også del af politiets nuværende garage, men de nye FJR 1300 AE, som blev opdateret i 2016, adskiller sig fra de nuværende Yamaha'er ved blandt andet at have elektronisk affjedring, LED lygter og kurvelys.

Politiet vurderer den mest hensigtsmæssige motorcykel ud fra mange kriterier, men med primært afsæt i en såkaldt ”TCO” (total cost of ownership) og en omfattende kvalitetsvurdering, hvorunder stabilitet, funktionalitet, acceleration, tophastighed m.v. indgår.

Yamaha FJR 1300 AE koster 279.990,- kr. inklusiv afgift.

Yamaha blev tidligere på året også udvalgt til at levere motorcykler til det danske militær, der ganske snart er kørende på både FJR 1300 og offroaderen WR 450 F.

Har du glemt din adgangskode?

Indtast dit 7-cifrede medlemsnummer nedenfor og tryk ”Nulstil adgangskode”, så modtager du snarest en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis der ikke er tilknyttet en e-mailadresse til dit medlemskab – eller hvis du har glemt dit medlemsnummer – bedes du kontakte os på tn@mctc.dk eller telefon 86 11 62 00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ændre din adgangskode

Hov, der skete en fejl!
Det kan skyldes, at du har indtastet din nuværende adgangskode forkert.
Prøv eventuelt igen eller kontakt MCTC.