Af MCTC / 09-07-2024

Har du motorcykel? Er du kvinde? Vil du gerne møde andre MC-piger og vide mere om, hvordan du passer din motorcykel selv, og hvad du skal være opmærksom på? Så glæd dig til den 31. august 2024, hvor MCTC med næstformand Dorthea Svindborg i spidsen inviterer til "Kvinde, kend din motorcykel" klokken 12!

Arrangementet afholdes hos Jens Winter Motorcykler på Maglegårdsvej 5 i Roskilde, det er gratis, men tilmelding til info@mctc.dk skal ske senest tirsdag 27. august 2024. Der er 30 pladser på kurset, og deltagerne udvælges efter først-til-mølle-princippet – herunder finder du programmet for dagen:

Kl 12:00 - 14:00 Kvinde, kend din MC - værkstedsgennemgang
Vi gennemgår motorcyklens pasning og pleje på værkstedet med hjælp fra en kyndig mekaniker, som Jens Winther Motorcykler venligst har stillet til rådighed, hvor vi gennemgår detaljer omkring vedligehold, og hvad du bør være opmærksom på, samt svarer på tekniske spørgsmål.

Kl 14:00 - 17:00?? MC tur - Køretur og dækspark for kvinder
Vi kører en tur i det smukke Sjællandske landskab med et indlagt stop i Sorø til hygge, hvor vi kan sparke dæk og få en snak omkring vores egne motorcykler, dele erfaringer og hjælpe hinanden med gode tricks og ideer – selvfølgelig også om det at være kvinde på mc og hvilke udfordringer, det kan give, eksempelvis når din motorcykel er lidt for lang/høj til dine ben eller arme.

Turens længde er på ca. 120 km starter og ender hos Jens Winter Motorcykler. Du må meget gerne medbringe kaffe/kage/sandwich eller andet rart til turen. Husk vand! Hvis nogle af jer deltagere ønsker desuden en .gpx fil til GPS' en, udarbejdet til os af Henrik Vilhof, så kan den deles fra Tourstart ved henvendelse til Dorthea på mail: dorthea.mctc@gmail.com

Det er lige meget hvilket årstal, der står på din registrerings-/dåbsattest, og hvilken størrelse eller stand, eller om du er supererfaren eller begyndte at køre i går – bare medbring godt humør og en vis portion nysgerrighed, så deler vi, hvad vi har.

Læs også

Træf og forpremiere på The Bikeriders

DGR 2024: En måned til start

Åbn Bakken med MCTC